Jaarlijks verlof van 20 juli tem 11 augustus

Filter
  tot  

  tot  

  tot  

Reset filter


Categorieën

Palletstelling

Palletstellingen van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een magazijn of groothandel hebt speelt magazijninrichting een belangrijke rol in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Verscheidene elementen bepalen of werkgevers, werknemers en eventueel klanten op eenvoudige wijze bij de gewenste producten kunnen. Adirack is graag uw deskundige en betrouwbare partner op het gebied van magazijninrichting, met als specialiteit tweedehands palletstellingen. De materialen waar wij mee werken zijn speciaal afgestemd op veelvoudig gebruik binnen de werkplaats. De palletrekken zijn zeer stevig, duurzaam en onbrandbaar, zodat er geen ongelukken ontstaan. Onze producten voldoen dan ook aan alle veiligheidseisen.

Palletstelling kopen of huren

Adirack biedt verscheidene oplossingen voor kleinschalige en grootschalige wensen. Naast palletstellingen van hoogwaardige kwaliteit bieden wij ook gaaswanden en afsluitbare dossierkasten, zodat uw goederen en documenten ook veilig opgeslagen kunnen worden. Bij Adirack kunt u tweedehands stapelrekken kopen tegen een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding. Wilt u echter geen permanente uitbreiding, maar tijdelijk uw capaciteit verhogen? Bij Adirack is het tevens mogelijk om onze producten voor een periode van minimaal zes maanden te huren.

Meer informatie over Adirack

Wilt u zich laten informeren over de opties op het gebied van palletrekken en/ of andere systemen om uw werkplaats mee in te richten? Neem telefonisch contact met ons op, e-mail ons, of breng ons een bezoek in Roeselare. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag en helpen u graag aan de juiste stelling.

Producten